Zavas | Maribor | Supernova

Specializirana trgovina za delovna in zaščitna oblačila nudi kakovostne izdelke, s katerimi ste na delovnem mestu varni.

Zavas

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja 08.00 - 21.00
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda Ostalo

Ponudba, s katero ste vedno v varnih rokah

Varnosti na delu ne smemo jemati kot samoumevno, saj se lahko nesreča zgodi ravno, ko jo najmanj pričakujemo. Zato imajo v trgovini Zavas pomembno poslanstvo, ki ga izpolnjujejo resno in s strokovnim pristopom. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Maribor nudi najrazličnejša delavska oblačila najvišje kakovosti, ki vas zavarujejo na vsakem koraku in pri vsakem delu. Z delovnimi oblekami, zaščitnimi rokavicami, čevlji, čeladami in očali ali vizirji boste resnično zavarovani od glave do pet pri vsakem opravilu. Kosi delovnih oblačil mednarodno priznanih blagovnih znamk pa vam poleg varnosti zagotavljajo tudi gibljivost in udobje, s katerima boste lahko svoje delo nemoteno in odlično opravljali.

Trgovina Zavas nudi vse kose zaščitnih delovnih oblačil za vaše podjetje ali storitev. Kot ekskluzivni ponudnik priznanih znamk ponuja resnično enkratno in kakovostno opremo, s katero opremlja najrazličnejše stroke. O odlični ponudbi in storitvi jasno govori tudi mednarodni uspeh podjetja, ki se uspešno širi po tujini, kjer mu zvesti kupci zaupajo in se v trgovine vedno znova vračajo po kakovostna delovna in zaščitna oblačila.

Varno na delo

Delo je naporno in pogosto nevarno, če se ne zaščitimo pravilno. Zato podjetje Zavas skrbi za oskrbo z delavskimi oblačili, zaščitno obutvijo in osebno varovalno opremo. Poleg širokega razpona zaščitnih in delovnih oblek in obutve omogočajo tudi potisk oblek z želenim logotipom. Z raznoliko ponudbo poskrbijo za varno in urejeno delovno okolje v najrazličnejših strokah. Podjetje skrbi tudi za opravljanje strokovnih nalog s področja varnosti pri delu ter teoretična in praktična usposabljanja delavcev za varno delo na višini, izvajanje periodičnih pregledov višinske varovalne opreme in inženiring višinskih varovalnih sistemov.

Podjetje Zavas je specializirano za trženje osebne varovalne opreme in je ekskluzivni zastopnik mednarodno priznanih znamk, kot so BP, Helly Hansen Workwear, Wortec, Virea, Skylotec, Terra, Wolf Stark, Mapa professional, Jolly, Bekina, Bolle, Abeba, Lowa, Moldex, Orka, Elten, Crocs Work in Zarges, ter zastopnik znamk Boxer, Cofra, FM, Fruit Of The Loom, Gildan, Giordani Giancarlo, Greiff, HB, Issa, Planam, Regatta, Result, Russel, Sioen, Stedman, Thinsulate, Varensi in Weldas.