Hervis | Maribor | Supernova

Podajte se proti novim športnim izzivom v športnih oblačilih, čevljih in opremi najvišje kakovosti.

Hervis

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
Do -50%
Akcija "Vse za tek" v Hervisu
Velja od: 16. maj 2024

Znižanje tekaške obutve in tekstila do -50%.

Do -50%
Akcija "Vse za kolesarstvo" v Hervisu
Velja od: 16. maj 2024

Znižanje koles in kolesarskega tekstila do -50%

Do zmage v udobni in modni opravi

S športom vsak dan premagujemo svoje meje in si postavljamo višje cilje. Da je doseganje slednjih lažje, vam v trgovini Hervis nudijo športna oblačila, ki so tako vzdržljiva kot vaš neustavljivi športni duh. Nudijo ženske in moške jopice, dolge in kratke hlače, dihajoče majice brez rokavov ali z rokavi, športno elegantne polo majice in druga športna oblačila, ki vam omogočajo neomejeno gibljivost in udobje. Te lahko v trgovini Hervis dopolnite s športnimi copati, tekaškimi čevlji, pohodno obutvijo ter ženskimi in moškimi čevlji za trening vsakega športa ali za vaše najljubše aktivnosti v prostem času. Ob tem lahko odkrijete tudi torbe in nahrbtnike, s katerimi boste premagovali ovire in osvajali vrhove v enkratnem slogu. Nikar pa ne pozabite na dodatno opremo, saj v trgovini najdete žoge in dodatke za nogomet, košarko, odbojko in druge skupinske športe, nudijo pa vam tudi pripomočke za fitnes, s katerimi bodo vadbe še bolj zabavne.

S kakovostno opremo za šport in prosti čas, ki jo odkrijete v trgovini Hervis v nakupovalnem centru Supernova Maribor, lahko resnično izživite vse, kar vam telo omogoča. Vrhunske športne izdelke in oblačila pa dopolnjujejo tudi z izdelki za prosti čas, s katerimi boste zasijali tudi izven tekaške steze. Mednarodno priznane blagovne znamke, ki tvorijo bogato ponudbo izdelkov v prodajalni Hervis, namreč nudijo tudi izjemne modne kose za vse, ki na vsakem koraku prisegajo na športno eleganco.

Hervis – Get movin'

Hervis s filozofijo »Get movin'« predstavlja veselje do gibanja in boljši, bolj pozitiven pogled na življenje. Z dobrim poznavanjem trga ter posluhom za specifične potrebe domačih kupcev Hervis vedno znova prinaša bogato ponudbo športne opreme in udobnih modnih oblačil za prosti čas priznanih blagovnih znamk po najboljši ceni.

V ponudbi športne trgovine boste našli priljubljene znamke adidas, Nike, Under Armour, Asics, Converse ter specializirano ponudbo vrhunskih znamk Salewa, Mammut, Salomon, Elan, Head, Atomic, kakor tudi vrhunska kolesa KTM, Kettler in X-fact.

Pestra ponudba izdelkov in spremljevalnih storitev na področju športa in mode, visoka raven strokovnega znanja, konkurenčna ponudba in vse bolj aktivno vključevanje v spodbujanje zdravega in športnega življenja uvrščajo Hervis na vodilno mesto med ponudniki športnih artiklov v Sloveniji.