Ključek Franc | Maribor | Supernova

Izdelava vseh vrst ključev, zamenjava ključavnic, odklepanje stanovanj in avtomobilov ter svetovanje. Ključek Franc vedno poskrbi, da je vaše premoženje varno zaklenjeno.

Ključek Franc

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Ključek Franc ima rešitev za vsako ključavnico

Ste izgubili ključ, ostali zaklenjeni ali vam stara ključavnica nagaja? Ključek Franc vam hitro in zanesljivo pomaga do prave rešitve. Specializirana prodajalna v nakupovalnem centru Supernova Maribor nudi ključe vseh vrst za prav vsako ključavnico. Izdelava ključev za vhodna vrata, kolesa, motorje in avtomobilskih ključev nikoli ni bila tako preprosta – ustavite se pri vedno nasmejanih strokovnjakih prodajalne med obiskom nakupovalnega centra in z veseljem vam bodo svetovali, izdelali dvojnik ključa ali priporočili, kateri ključ je pravi za vas. Poleg izdelave vseh vrst ključev vam Ključek Franc nudi še vrsto storitev za varno in učinkovito zaklepanje največjih zakladov. Na voljo so tudi različne ključavnice in okovja. Vrsto ključavničarskih storitev pa dopolnjujejo še brušenje nožev, škarij in vseh gospodinjskih rezil ter luknjanje in krajšanje pasov.

Pravi ključ za vas nosi podpis Ključek Franc

Hišna delavnica Ključek Franc poskrbi, da je storitev opravljena kakovostno, natančno in hitro. V prodajalni svetujejo glede optimalnih sistemov zaklepanja za vaše potrebe, nudijo pa tudi storitve, kot so sestava ključavnic, montaža in menjava ključavnic, odklepanje stanovanj in avtomobilov ter menjava baterij na ključih z daljinskim odklepanjem. Lastnik delavnice, Franc Korenjak, vas vedno pozdravi s prijaznim nasmehom in bogatim znanjem o najrazličnejših vrstah ključev za vsako priložnost. Ustavite se v prijetni delavnici in se pozanimajte o ponudbi. Veliko število zadovoljnih strank je priča, da se pri prodajnem otočku Ključek Franc dobi pravi ključ za vsako potrebo in priložnost. Vrhunska storitev po ugodni ceni pa nosi zagotovilo, da so vsi ključi in ključavnice v pravih rokah.