JYSK | Maribor | Supernova

Privoščite si popolno preobrazbo doma po ugodni ceni. JYSK prinaša kakovostno pohištvo, ležišča, dodatke za dom in vrtno pohištvo v značilnem skandinavskem slogu.

JYSK

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Dom

Odlična ponudba za vaš dom in udobje v trgovini JYSK

Izjemen skandinavski dizajn po ugodni ceni. V trgovini JYSK boste na vsakem koraku dobili navdih za svežo in modno podobo doma. Široka ponudba pohištva in dekoracije za dom v trgovini nakupovalnega centra Supernova Maribor prinaša v vsak prostor moderno in toplo vzdušje sodobnega bivanja. Privoščite si miren spanec na kakovostni postelji z anatomskimi vzglavniki ter vrhunskimi vzmetnicami in ležišči, nova posteljnina in pregrinjalo pa bosta v vaši spalnici dala edinstveno osebnost. Po nizki ceni boste lahko svežino vnesli tudi v jedilnico z novo jedilno mizo in udobnimi stoli, opremili dnevno sobo z moderno sedežno garnituro, kavčem ali zofo ter končno uredili teraso za poletna druženja s kakovostnim vrtnim pohištvom, ležalniki, lounge garnituro, trendovskimi laternami in verigami lučk ter drugo dekoracijo.

Izrazite sebe in prilagodite dom svojim navadam s funkcionalnimi pripomočki ter izvirnimi dekorativnimi izdelki po najnižji ceni. Ustvarite svoj slog za domače udobje v pravem hygge vzdušju – moderni cvetlični lonci, velika ogledala, luči, okvirji za slike, dekorativne blazine, lepi svečniki z dišečimi svečami, tople odeje in še več prikupnih izdelkov bo popestrilo vaš dan in ustvarilo pravo domače vzdušje po vaših željah.

 

 

 

 

Danska kraljeva družina je že več let redna JYSK-ova stranka, obiščite ga in postanite njegova redna stranka tudi vi

JYSK je v lasti družine, ki stoji za skupino Lars Larsen Group in je mednarodna maloprodajna veriga, ki prodaja "vse za dom". Njen ustanovitelj Lars Larsen je na Danskem znan kot vodilni trgovec s stalno "najboljšo ponudbo". Leta 1979 je odprl svojo prvo trgovino na Danskem, 5 let kasneje pa tudi že prvo trgovino v tujini, in sicer v sosednji Nemčiji. Skupina JYSK ima danes približno 2.800 trgovin v 52 državah po vsem svetu. 

Beseda "JYSK" ni naključna in nosi poseben pomen, ki predstavlja tudi vodilo podjetja. V danskem jeziku se ta izraz uporablja za kar koli ali - tako kot Lars Larsen - kogar koli, ki prihaja s polotoka Jutlandija. Pogosto pa ta beseda zaznamuje skromnost, natančnost in poštenost, to so torej tri glavne vrednote, ki jim Larsen vedno sledi. JYSK tako predstavlja kredibilnost oziroma spoštovanje dogovora.