Hiša daril | Maribor | Supernova

Praktična, izvirna, smešna, zapeljiva in preprosto najlepša darila vas čakajo v Hiši daril. Izberite popolno darilo ali uresničite želje z darilnim bonom za nepozabno doživetje.

Hiša daril

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Poiščite popolno darilo v bogati ponudbi Hiše daril

Najlepše darilo je tisto, ki ga podarimo iz srca. Včasih točno vemo, kaj si obdarovanec želi, spet drugič pa potrebujemo malce navdiha. In takrat nam na pomoč priskoči Hiša daril, najbolj praznično razpoložena trgovina v nakupovalnem centru Supernova Maribor. V bogati ponudbi trgovine boste našli skodelice, smešne majice, kozmetiko, brisače, posebne darilne izdelke, dekorativne izdelke in druga izvirna darila za vsako priložnost in vsak okus. Najlepša darila za poroko, rojstni dan, obletnico, rojstvo otroka in druge priložnosti vam tudi lepo zavijejo in aranžirajo, tako da bo vaše darilo zares izstopalo.

V zimskem prazničnem času Hiša daril še posebej zaživi v pravem božičnem vzdušju, saj vas tu pričaka raznolik izbor daril za veselje pod novoletno smrečico. Od majhnih daril po ugodni ceni do bogatih aranžmajev. V Hiši daril lahko na enem mestu opravite vse praznične nakupe. Seveda boste našli tudi smešna darila za pomembne obletnice, kot so 18., 30. ali 50. rojstni dan, lepa darila za zlato, srebrno ali diamantno poroko, romantična in zapeljiva darila za valentinovo ter številna tematska darila za krst, obhajilo, birmo, veliko noč in druge priložnosti.

Ko želite najdražjim podariti nepozabno doživetje, lahko v Hiši daril kupite tudi darilne bone za izbrano ponudbo wellnessa, kulinarike, adrenalina, razvajanja, masaže, nege telesa, otroških doživetij in veliko več!

Najlepša darila za vsakogar so na voljo v Hiši daril

Hiša daril je specializirana trgovina z največjo in izbrano ter edinstveno ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Hiša daril na enem mestu ponuja vse, kar želimo podariti svojim najbližjim in prijateljem. V nasprotju z drugimi trgovinami, ki ponujajo darila le kot del svoje ponudbe, je Hiša daril namenjena izključno darilnemu programu za vse priložnosti in praznike. 

V Hiši daril boste našli predvsem praktična darila, ki so pri večini najbolj priljubljena. Ko zmanjka idej, so v Hiši daril na voljo tudi že pripravljena aranžirana darila, če pa še vedno niste prepričani, izberite darilni bon. Na podlagi izkušenj in v sodelovanju z rednimi strankami v Hiši daril tudi sami pripravljajo veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke Hiša daril.