VROČA POLETNA PONUDBA

Z višanjem temperatur nižamo cene

Skoči v najbolj vroče mesece v najbolj vročih modnih kosih in osveži svoj stil s svežimi inspiracijami, ki jih odkriješ v reviji SuperStyle.

Modni slog za vsako pot

Če se pripravljaš na potovanje, skok v morje ali načine, kako se izogniti vročini v mestu, imamo zate super novico.

Vse, kar potrebuješ, lahko po znižanih cenah najdeš na neverjetnih poletnih razprodajah, ki bodo preplavile nakupovalne centre Supernova.

Ujemi val najnovejših modnih trendov, potopi se v lahkotne materiale in očaraj v krojih priljubljenih blagovnih znamk. Če prisegaš na večno klasiko ali najnovejše trende, elegantno belino ali barvite vzorce, je Supernova mesto, kjer odkriješ vse, kar potrebuješ za poletni oddih.

 

Inspiracija za na plažo

Odkrij trende, nasvete in uporabne vsebine v poletni izdaji revije SuperStyle, ki te že čaka v tvoji najljubši Supernovi.

Skoči po svoj izvod, še preden skočiš na lepše in si z njim popestri poležavanje na plaži ali poustvari enkratne stylinge, s katerimi očaraš na vsaki destinaciji.

PREBERI REVIJO >

Popolno darilo za vsako priložnost

Preseneti bližnje s presenečenjem, ki jih bo zagotovo očaralo. Darilna kartica Supernova je popolna izbira za vsako osebo, saj lahko uresniči nešteto želja.

Z njo lahko izbirajo med bogato izbiro v Supernovah po celi Sloveniji in najdejo, vse kar potrebujejo ali si želijo že dolgo.

Presenetiš jih lahko celo, ko nisi ob njih, saj elektonsko e-Darilno kartico Supernova enostavno naročiš na spletu in ljubljeno osebo z njo presenetiš po elektronski pošti.

VEČ O E-KARTICI >