Restavracija Interspar | Maribor | Supernova

Čas za malico ali kosilo? Restavracija Interspar ponuja dnevno sveže tople jedi, juhe, bogat solatni bar ter sveže sadje in sladice za popoln obrok.

Restavracija Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Kavarne in restavracije

Samopostrežna restavracija z bogato ponudbo sveže pripravljenih jedi

Sveže, okusno, hitro in predvsem ugodno! V samopostrežni Restavraciji Interspar boste vsak dan našli odlične ideje za hitro malico ali okusno kosilo po nizki ceni. Bogat meni vključuje tako sezonske tople jedi kot najbolj priljubljene klasike, ob katerih se takoj pocedijo sline. Na dnevnem meniju se redno znajdejo enolončnice, zrezki, testenine z raznimi omakami, mesne specialitete in jedi brez mesa, ki razveselijo tako ljubitelje mesa kot vegetarijance. Poleg priljubljenih toplih jedi so v restavraciji vedno na voljo vsaj štiri različne juhe, solatni bar pa je bogato založen z več kot 40 različnimi sestavinami in številnimi prelivi, tako da si lahko vsak dan sestavite solato po svojem okusu. Si ob kosilu zaželite še nekaj sladkega? Bogato založen kotiček s sladicami in francoskim pecivom je pravi raj za sladkosnede, za bolj sveže sladkanje pa izberite okusno sadje iz sadnega bara.

V sproščenem ambientu samopostrežne restavracije v nakupovalnem centru Supernova Maribor je na voljo več kot 120 sedežev, kjer lahko udobno uživate ob izbranem obroku. Restavracija ima tudi bar z okusno kavo, osvežilnimi pijačami in toplimi napitki.

Restavracija Interspar – dobrodošli v svetu odličnih okusov po ugodni ceni

V devetih Restavracijah Interspar po Sloveniji vsak dan skrbijo za najboljšo izbiro toplih jedi, hladnih predjedi ter različnih vrst solat in sladic. Posebno pozornost v restavracijah namenjajo študentom s pestro izbiro jedi na študentske bone ter upokojencem s posebnimi mesečnimi ugodnostmi.

Restavracija Interspar je del razvejane verige podjetja SPAR Slovenija. Ta že od leta 1991 prinaša na slovenski trg nakupovalno izkušnjo po zgledu sodobnih evropskih trgovin z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že mnogo let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.