NKD | Maribor | Supernova

Odkrijte udobna, kakovostna in modna oblačila za vso družino ter hišni tekstil in izdelke za dom po odličnih cenah.

NKD

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Vse na enem mestu

Velika trgovina NKD vam omogoča, da na enem mestu odkrijete oblačila za vsak dan in posebne priložnosti ter nočno in spodnje perilo za vse člane družine. Na oddelku ženskih oblačil vas bodo očarale elegantne obleke, modne in udobne majice s kratkimi in dolgimi rokavi ter drugi čudoviti kosi, ki bodo izpopolnili vašo garderobo. Moška oblačila vam bodo razkrila svet športne elegance z bogato ponudbo športnih hlač, majic in drugih odličnih kosov ter klasično moško modno eleganco z najrazličnejšimi kroji, ki vam omogočajo urejen videz v udobju kakovostnih materialov. Najmlajši pa se bodo zagotovo navdušili nad mladostnimi jeans hlačami in barvito ponudbo s fantastičnimi potiski, ob katerih se bodo počutili kot pravi superjunaki. Odkrijete lahko tudi otroško, moško in žensko obutev, kjer najdete vse, od športnih copatov, balerink, salonarjev in natikačev do visokih in nizkih škornjev za hladnejše mesece.

V prodajalni nakupovalnega centra Supernova Maribor boste odkrili tudi čudovite modne dodatke, torbice in denarnice, s katerimi boste dosegli usklajen videz, ki pusti pečat. NKD namreč z vsako novo kolekcijo dokazuje, da so tudi modni in kakovostni kosi oblačil in modnih dodatkov lahko ugodni in dostopni vsem. Ne spreglejte pa tudi enkratnih izdelkov za dom in prosti čas, kjer boste našli aktualne stalne in sezonske ponudbe, ki zapolnjujejo vaš seznam želja v vsakem letnem času.

Z NKD prihranite in lepše živite

NKD, d. o. o., s sedežem v Welsu je skupina podjetij ustanovljena leta 1995. NKD je lokalni trgovec z oblačili, ki svojim kupcem ponuja široko paleto izdelkov trenutne sezonske mode za vso družino, pa tudi tekstil za dom in dodatke za dom. Ta prodajalna oblačil s 1800 trgovinami na nemškem, avstrijskem, italijanskem, slovenskem in hrvaškem trgu je eden vodilnih trgovcev z oblačili v Srednji Evropi. NKD uporablja visokokakovostno blago po privlačnih cenah za pretežno ciljanje žensk, starih od 30 do 64 let, ki nakupujejo za svoje družine. 

NKD trgovine s številnimi blagovnimi znamkami, ki hitro spreminjajo sezonske kolekcije in oglaševalske akcije, temeljijo na trenutnih trendih, svojim kupcem pa ponujajo široko ponudbo. Kupci lahko izbirajo med kategorijami, kot so najstniška in športna moda ter med gospodinjsko strojno opremo in domačim tekstilom. S svojim konceptom privlačnih, prilagodljivih, srednje velikih trgovin je NKD vedno pozicioniran v trgovskih centrih, ki se nahajajo v manjših mestih.