Parfumerija L'arôme | Maribor | Supernova

Kakovostni parfumi po navdihu priznanih blagovnih znamk. Naj vas sveže, sladke in zapeljive dišave popeljejo v čarobni svet parfumske hiše L'arome.

Parfumerija L'arôme

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Kategorija
Lepota

Poiščite dišavo, ki vam je pisana na kožo

Parfum je tisti modni dodatek, ki zaokroži celotni slog in poudari osebnost. Se počutite igrivo, prefinjeno ali morda zapeljivo? Stopite v parfumsko hišo L'arome in se podajte na skrivnostno popotovanje po omamnem svetu dišav. V široki izbiri ženskih in moških parfumov boste zagotovo našli tistega, ki vam je pisan na kožo. Vsi točeni parfumi L'arome vsebujejo prestižne parfumske esence francoske parfumerije, naravnost iz dišečih polj Provanse. S skrbno izbranimi parfumskimi notami vas bodo pospremili vsak dan in z vami pisali najlepše trenutke.

Obožujete parfume priznanih blagovnih znamk, kot so Dior, Armani, Chanel ali Lancome? V parfumeriji L'arome boste našli kakovosten in obstojen parfum, ki podobno diši, a po občutno nižji ceni. Izkušene prodajalke vam bodo ob obisku parfumerije v nakupovalnem centru Supernova Maribor z veseljem svetovale in pomagale izbrati pravo dišavo za vas.

L'arome – prestižni parfumi po dostopni ceni

L'arome parfumi omamno dišijo. Po luksuzu in sofisticiranosti, kot bi prišli naravnost iz holivudskih rdečih preprog. Preplet dišav narekujejo priljubljene blagovne znamke največjih proizvajalcev parfumov, vendar z eno veliko razliko. Na voljo so po bistveno nižji ceni in tako dostopni vsakomur. Načelo parfumerije L'arome je razveseliti prav vsakega kupca in ga navdihniti s prestižem in prefinjenostjo. Da se bo v svoji koži počutil izjemno, samozavestno in uspešno.

Kolekcija parfumov L'arome je zasnovana in proizvedena v francoskem mestu Grasse v Provansi, svetovni prestolnici parfumske industrije. V sami identiteti parfumov je tako zapečatena garancija »Made in France«. V tovarni z več kot 50-letno tradicijo nastajajo izključno parfumi najvišje kakovosti, ki so dobro obstojni in s skrbno izbranim venčkom dišavnih not zadovoljijo tudi največje parfumske poznavalce.