Avtopralnica Dirty Harry | Maribor | Supernova

Zunanje pranje, notranje čiščenje, voskanje, kemično čiščenje in številne dodatne storitve, da bo vaš avtomobil kot nov. Avtopralnica Dirty Harry povrne sijaj in svežino vsakemu vozilu.

Avtopralnica Dirty Harry

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Kategorija
Ostalo

Revolucionarno parno čiščenje in dezinfekcija vozil v avtopralnici Dirty Harry

Odpeljite jeklenega konjička v avtopralnico kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Maribor. V avtopralnici Dirty Harry bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo zasijalo v vsej svoji lepoti. Pozor, po profesionalnem čiščenju ne odgovarjamo, če svojega avtomobila ne boste prepoznali, saj bo po globinskem parnem čiščenju kot nov!

Temeljito parno čiščenje z napravo Optima steamer zagotovi, da se tudi najbolj trdovratna umazanija poslovi od vašega vozila. Redno vozite po blatni cesti, parkirate pod drevesom, iz katerega se cedi smola ali vas neprestano oblegajo ptičji iztrebki? Parno čiščenje učinkovito očisti vse, tudi težko dosegljiva mesta, celovit spekter storitev avtopralnice pa ponuja vse za popoln sijaj in svežino vašega vozila. V avtopralnici Dirty Harry vam nudijo zunanje pranje, notranje čiščenje, voskanje in poliranje vozil ter kemično čiščenje sedežev in notranjosti vozila, z dodatnimi storitvami, kot so dodatno sesanje vozila, pranje motorja ter premaz usnjenih površin, pa poskrbijo za popolno urejenost do zadnjega detajla. Pred poletjem naredijo še parno dezinfekcijo klimatskih naprav, ki uniči vse viruse, bakterije in plesni, ki so se med letom nabrale v klimatski napravi vozila, po želji pa vam tudi odstranijo vinjeto.