Interspar | Maribor | Supernova

Priznana trgovina z živili in izdelki tudi v Mariboru skrbi, da si zagotovite kakovostne in ugodne izdelke na enem mestu in jih imate vedno pri roki.

Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse, kar potrebujete v vsakem dnevu

Interspar je znan trgovec, ki svoj mednarodni sloves opravičuje tudi z odlično ponudbo v prodajalni nakupovalnega centra Supernova Maribor. Trgovina, ki nudi svežino in visoko kakovost živil, svoj bogati asortima prehrambnih izdelkov dopolnjuje tudi z izdelki za boljše življenje. V ponudbi najrazličnejših tujih in lastnih blagovnih znamk lahko najdete tudi bio hrano, hrano z manj maščob, ekološko pridelana živila, izdelke brez gensko spremenjenih organizmov in kmetijske pridelke, pridelane v Sloveniji. Tako skrbijo, da v trgovini vsak odkrije vse po svojem okusu in življenjskem slogu. Interspar pod eno streho uresničuje želje in potrebe tudi najbolj strastnih mesojedcev in predanih veganov in skrbi, da lahko s kakovostnimi živili vsak krepi svoj imunski sistem.

Svoje kupce že od nekdaj oskrbujejo tudi z drugimi izdelki, ki jih potrebujemo vsak dan in jih v prodajalni najdemo vse na enem mestu. V okvir tega ponujajo tudi številne aktualne in sezonske akcije, ko svojo ponudbo še dodatno nadgradijo z uspešnicami sezone oziroma pripomočki, ki jih potrebujete ravno takrat.

V trgovini lahko odkrijete tudi izdelke lastne blagovne znamke, ki nudi izjemne izdelke po akcijskih cenah, tople in hladne sveže jedi, pripravljene v trgovini, in dnevno sveže pečene štručke in slaščice, ki jih pripravljajo v lastni pekarni in so zato, ko jih kupite, še posebej sveže in omamno hrustljave.

Spar je prva trgovina po izboru kupcev v Sloveniji

Trgovine Interspar sodijo med največje trgovine podjetja SPAR Slovenija v sodobnih nakupovalnih centrih. Prinašajo več kot 32.000 izdelkov, od živil do vseh potrebščin za življenje, delo in prosti čas.

SPAR Slovenija že od leta 1991 zagotavlja sodobno nakupovalno izkušnjo po zgledu velikih evropskih trgovin, z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.

Novice
Novo v Sparu
Naravni kozmetični izdelki za osebno nego Alterra
29. marec 2024

Pri izbiri kozmetičnih izdelkov je pomembno, da se odločite za izdelke, ki vsebujejo sestavine naravnega izvora, so nežne do vaše kože in učinkovite v svojem delovanju.

Vse to po novem najdete v Sparu, saj so v ponudbo dodali izdelke naravne kozmetične linije Alterra nemške kakovosti. Izdelki imajo certifikat NATRUE© in ustrezajo najvišjim naravnim kozmetičnim standardom.

Nova negovalna linija ima tudi certifikat PETA, kar pomeni, da ni testirana na živalih, hkrati pa prispeva k ohranjanju okolja, saj je embalaža izdelkov iz reciklirane plastike. Vsi izdelki, pakirani v papirnato embalažo nosijo še certifikat FSC, kar pomeni, da je embalaža narejena iz trajnostno pridobljenega lesa. 

Moja naravna kozmetika. Moja naravna lepota.