Interspar | Maribor | Supernova

Priznana trgovina z živili in izdelki tudi v Mariboru skrbi, da si zagotovite kakovostne in ugodne izdelke na enem mestu in jih imate vedno pri roki.

Interspar

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse, kar potrebujete v vsakem dnevu

Interspar je znan trgovec, ki svoj mednarodni sloves opravičuje tudi z odlično ponudbo v prodajalni nakupovalnega centra Supernova Maribor. Trgovina, ki nudi svežino in visoko kakovost živil, svoj bogati asortima prehrambnih izdelkov dopolnjuje tudi z izdelki za boljše življenje. V ponudbi najrazličnejših tujih in lastnih blagovnih znamk lahko najdete tudi bio hrano, hrano z manj maščob, ekološko pridelana živila, izdelke brez gensko spremenjenih organizmov in kmetijske pridelke, pridelane v Sloveniji. Tako skrbijo, da v trgovini vsak odkrije vse po svojem okusu in življenjskem slogu. Interspar pod eno streho uresničuje želje in potrebe tudi najbolj strastnih mesojedcev in predanih veganov in skrbi, da lahko s kakovostnimi živili vsak krepi svoj imunski sistem.

Svoje kupce že od nekdaj oskrbujejo tudi z drugimi izdelki, ki jih potrebujemo vsak dan in jih v prodajalni najdemo vse na enem mestu. V okvir tega ponujajo tudi številne aktualne in sezonske akcije, ko svojo ponudbo še dodatno nadgradijo z uspešnicami sezone oziroma pripomočki, ki jih potrebujete ravno takrat.

V trgovini lahko odkrijete tudi izdelke lastne blagovne znamke, ki nudi izjemne izdelke po akcijskih cenah, tople in hladne sveže jedi, pripravljene v trgovini, in dnevno sveže pečene štručke in slaščice, ki jih pripravljajo v lastni pekarni in so zato, ko jih kupite, še posebej sveže in omamno hrustljave.

Spar je prva trgovina po izboru kupcev v Sloveniji

Trgovine Interspar sodijo med največje trgovine podjetja SPAR Slovenija v sodobnih nakupovalnih centrih. Prinašajo več kot 32.000 izdelkov, od živil do vseh potrebščin za življenje, delo in prosti čas.

SPAR Slovenija že od leta 1991 zagotavlja sodobno nakupovalno izkušnjo po zgledu velikih evropskih trgovin, z namenom ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. Uspešnost podjetja SPAR potrjujejo tudi tržne raziskave, ki podjetje že vrsto let zapored uvrščajo na prvo mesto med trgovci v Sloveniji.

Podjetje SPAR Slovenija temelji na kakovosti, zanesljivosti in odgovornosti do svojih kupcev, zaposlenih ter družbenega in naravnega okolja. Odgovorno poslovanje podjetja SPAR Slovenija se kaže v želji po zmanjševanju negativnih vplivov na okolje, povečanju skupne blaginje ter življenju in poslovanju v ravnotežju z naravnim okoljem ob hkratnem povečanju dodane vrednosti za vse deležnike.

Novice
Novost
Linija izdelkov za osebno nego ISANA
9. junij 2023

Za urejen videz in dobro počutje je med drugim pomembna izbira primernih kozmetičnih izdelkov, zato je Spar Slovenija na svoje police postavil izdelke kozmetične linije ISANA. Gre za izdelke priznanega nemškega proizvajalca Rossmann, ki vas bo navdušil s široko ponudbo, kakovostnimi sestavinami in odličnimi cenami. Izbirate lahko med pestro ponudbo mil, šamponov, gelov, krem, balzamov ter ostalih negovalnih izdelkov s kakovostnimi sestavinami, ki so primerni za vse člane vaše družine, nekateri pa tudi za vegane. Izdelki ISANA so prijazni do okolja, saj so narejeni s trajnostnim procesom proizvodnje, pri tem pa je uporabljena embalaža, ki je izdelana iz že recikliranih materialov ali pa jo je mogoče po uporabi ponovno reciklirati. Tudi vi svojemu telesu privoščite kakovostno nego in preizkusite novo, ekskluzivno linijo izdelkov ISANA. Na voljo le v trgovinah SPAR in INTERSPAR.