TEDi | Maribor | Supernova

Izdelki za ustvarjanje, dekoracija, vse za gospodinjstvo, izdelki za domače mojstre, pripomočki za hišne ljubljenčke in sezonska ponudba po ugodni ceni. S TEDi-jem je vsak dan lahko pravo doživetje.

TEDi

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Dom
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo Dom

Vse za dom, posebne priložnosti, pisarno in ustvarjanje v trgovini TEDi

Iščete praznično dekoracijo za rojstni dan ali poroko, poseben okvir za sliko, ugodne gospodinjske pripomočke ali material za ustvarjanje? Skok v TEDi je pogosto prava odločitev! Trgovina TEDi ponuja vse za udobno, kreativno in lepše življenje. Na policah trgovine v nakupovalnem centru Supernova Maribor najdete številne izvirne pripomočke in material za ustvarjalce in domače mojstre, bogato izbiro dekoracije za dom, izdelke za prosti čas, pisarniški material, šolske potrebščine, izdelke za praznovanja in zabave, igrače ter izdelke za veselje hišnih ljubljenčkov.

Izjemno raznolika je tudi sezonska ponudba – ne zamudite velikonočne dekoracije, izdelkov za poletne morske užitke ter bogatega novoletnega programa z lučkami in barvito dekoracijo za praznični dom. Ne manjkajo niti sezonski modni dodatki, drogerija, kozmetika ter priložnostni izdelki. Seveda lahko v trgovini TEDi kupite tudi ovojni papir, darilne trakove in darilno embalažo, s katero bo prav vsako darilo zasijalo v popolni podobi.

Pri TEDi-ju boste vedno našli konkurenčno, pestro in moderno ponudbo po nizki ceni. Kakovostno ponudbo v TEDi-ju redno posodabljajo ter prilagajajo željam kupcev in novim trendom. Zato je prav vsak obisk trgovine TEDi posebno doživetje, kjer vedno najdete nekaj posebnega in novega za vas, vašo družino, male štirinožce in vaš dom.

V TEDi-ju boste vedno našli nekaj, kar potrebujete za vaš dom

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 v Dortmundu in je danes z več kot 2.250 poslovalnicami po Evropi in okoli 20.000 zaposlenimi v 8 državah eno vodilnih neprehrambenih podjetij. TEDi ponuja širok izbor izdelkov s katerimi boste lahko do potankosti opremili svoj dom. To so dekorativni izdelki, izdelki za dom, pisarniški material ali izdelki za ustvarjanje "Do it yourself," s katerimi boste postali sam svoj mojster. 

Pri TEDi-ju velja načelo, da dobro, ni nujno tudi drago. Zato sledijo gospodarskemu in trajnostnemu toku rasti in dokazujejo, da se poštene cene, dobra kakovost, trajna zaveza in raznolike ponudbe med seboj ne izključujejo. TEDi-jev lasten oddelek za upravljanje kakovosti in zunanji inštituti za testiranje, izvajajo stalna testiranja kakovosti in s tem zagotavljajo, da v prodajo ne pridejo izdelki, ki ne ustrezajo njihovim strogim zahtevam po kakovosti.