Manikira Urban Spa | Maribor | Supernova

Naj bodo vaše roke vedno v središču pozornosti. Manikira, podaljševanje nohtov, permanentno lakiranje in druge vrhunske kozmetične storitve. Manikira Urban Spa poskrbi za popolno nego rok.

Manikira Urban Spa

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

Hitro urejeni nohti v salonu Manikira Urban Spa

Poskrbite za urejene nohte ter negovane roke! Manikira Urban Spa vas razvaja z izjemno kolekcijo profesionalnih izdelkov za nego in kakovostno storitvijo, ki tudi najbolj zanemarjenim nohtom povrne blišč. Manikira 'nail bar' v nakupovalnem centru Supernova Maribor hitro poskrbi za popolne nohte, bodisi za vsak dan kot za posebne priložnosti. Širok nabor storitev ponuja vse za popolno in celovito nego – od klasične in francoske manikire, podaljševanja nohtov, permanentnega lakiranja do celovite spa nege vaših rok. Se vam je zlomil noht? Brez skrbi, hitro skočite v Manikiro Urban Spa, kjer vam ga bodo elegantno popravili, obenem pa si lahko privoščite še trendovsko poslikavo nohtov ali dekoracijo s kristali Swarovski.

Manikira Urban Spa ponuja profesionalne, hitre in učinkovite storitve, z visokimi higienskimi standardi in predvsem po konkurenčni ceni. Prijazne kozmetičarke vam bodo po opravljeni storitvi tudi svetovale, kako za nove nohte in popolnoma urejene roke poskrbite doma, da bodo še dolgo lepe. Termin si lahko rezervirate tudi po spletu.

Nega celega telesa v Manikira Urban Spa

Srednje veliko podjetje Amak trade d.o.o. se že od leta 2000 ukvarja z nego rok in nohtov. V večjih nakupovalnih centrih po Sloveniji so leta 2002 odprli salone imenovane Manikira in postali prvi in prepoznavni brend za tovrstno nego v Sloveniji, kasneje pa še v Srbiji in na Hrvaškem. Kasneje, ko so razširili dejavnost salonov je nastala Manikira Urban Spa, kjer poleg nege rok, izvajajo tudi nego nog in ostalih predelov  telesa.

V  oziroma oazi za roke  oziroma Manikira nail baru, vam nudijo tudi inovativno ponudbo ekspres manikire, ki postaja med strankami vedno bolj priljubljena, saj nam v današnjem tempu življenja, časa vedno primanjkuje. Manikira Urban Spa storitve so se izkazale kot zelo priljubljene med ženskimi in tudi moškimi obiskovalci, ki so si želeli lepih in negovanih rok.