Pami | Maribor | Supernova

Obutev za vso družino in vse priložnosti po ugodni ceni. Pami je sinonim za kakovostne in udobne čevlje za ženske, moške in otroke.

Pami

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev

Modna italijanska obutev za popolno udobje vaših nog v trgovini Pami

Ustvarite popoln modni slog z obutvijo, ki izstopa! Za pravo udobje na vsakem koraku obiščite trgovino Pami, kjer vam bodo postregli z najnovejšimi trendi obutve za vso družino. Privlačni ženski čevlji, elegantna moška obutev in vedno trendovska otroška obutev vas bo navdušila ob vsakem obisku trgovine v nakupovalnem centru Supernova Maribor. Mehke in udobne balerinke, elegantni poslovni čevlji, glamurozni salonarji s peto, kot tudi modne superge in športni sandali ustvarjajo modne kolekcije, ki se jim ne boste mogli upreti. Pozimi pa ne spreglejte še ponudbe toplih copat, podloženih škornjev in modnih gležnjarjev, s katerimi boste izstopali in samozavestno zakorakali tudi v najbolj mrzlih dneh.

Trgovina Pami je dobro znana po kakovostni italijanski obutvi. Butična ponudba združuje najnovejše modne trende svetovnih modnih prestolnic, vedno priljubljene klasične modele obutve ter pestro izbiro usnjenih čevljev, ki zagotavljajo najvišje udobje tudi najbolj prefinjenim okusom. K popolnemu paru čevljev dodajte izbrane modne dodatke, kot so torbice, dežniki, denarnice in pasovi, in zasijte v samosvojem slogu. Na voljo so tudi čistila za obutev, vložki za čevlje, obuvalne žlice ter drugi pripomočki za udobje in nego obutve.