Knjigarna Felix | Maribor | Supernova

Knjigarna in založba, ki širi ljubezen do branja in znanja skozi enkratno ponudbo knjig in priročnih žepnih knjig po odličnih cenah.

Knjigarna Felix

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Sanjska knjigarna za vse knjižne molje

Če iščete nove predloge za poletno branje med oddihom na morju ali čtivo, ki vas vsak dan popelje na popotovanje v svet novih inspiracij, se boste v knjigarni Felix lahko potopili v knjige, ki jih ne boste mogli odložiti. Odkrili boste lahko vse, od najnovejših knjižnih uspešnic, ki burijo domišljijo doma in po svetu, do literarnih poslastic, ki jih obožujejo že številne generacije. Knjigarna Felix v nakupovalnem centru Supernova Maribor vam v najrazličnejših oblikah, trdi vezavi ali obliki žepnih knjig nudi nekaj za vsak okus. Nepoboljšljivi romantiki bodo našli čudovite ljubezenske romane, detektivi pod krinko najbolj napete kriminalne zgodbe in strastni raziskovalci zgodovine bodo v bogati ponudbi knjig odkrili časovni stroj, ki jim bo razkril skrivnosti preteklosti.

Prodajalna v Mariboru poskrbi tudi za knjižni podmladek, ki lahko čudoviti svet knjige odkriva skozi mladinske knjige in knjige za otroke. Na poti v vrtec ali v šolo je namreč knjiga najboljša učiteljica, ki mladim razkriva neverjetne zgodbe, čudovito leposlovje, jim predaja novo znanje in spodbuja domišljijo. Prav zato je knjiga tudi čudovito darilo, ki bo zaznamovalo njihovo življenje za vedno.

Felix – knjigarna z namenom

Podjetje Felix je bilo ustanovljeno leta 1994 s prvotnim imenom Učila, kjer je bil osrednji fokus na izdajanju predvsem literature za otroke, učil in učnih pripomočkov. Kmalu se je ponudba podjetja začela širiti in zajemati tudi izdaje za odrasle in mladino, predvsem leposlovje, biografije, poučno literaturo in priročnike. Velik preobrat je založba naredila leta 2002 s temeljito prenovo knjižnega programa. Z ustanovitvijo knjižnega kluba Felix in odprtjem prve lastne knjigarne Felix pa se je povzpela v sam vrh slovenskega založništva.

Danes se mreža knjigarn Felix razprostira po vsej Sloveniji, zaznamujejo pa jih prijeten ambient in vrhunsko založene knjižne police. Z izjemno ponudbo knjig po nizkih cenah je postala priljubljena tako pri strastnih bralcih kot tistih, ki le občasno skočijo po knjigo za prijetno poletno branje.