Cvetličarna Zvonček | Maribor | Supernova

Cvetlična darila, sanjski šopki ter pestra izbira rezanega cvetja, lončnic in dekorativnih izdelkov. V Cvetličarni Zvonček vam pripravijo tudi izjemno cvetlično dekoracijo za poroko in žalni program.

Cvetličarna Zvonček

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
kreditna kartica, gotovina, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vsaka priložnost zaživi s cvetjem Cvetličarne Zvonček

Cvetličarna Zvonček poskrbi za lepo presenečenje ob vsaki priložnosti! Prikupna rožica za materinski dan ali šopek žlahtnih rdečih vrtnic za obletnico? Bogata ponudba klasičnega rezanega cvetja, kot tudi drznih tropskih cvetlic bo razveselila vsak okus. V ponudbi boste našli tudi bujne lončnice, dekorativne izdelke in manjša darila. Ste v trgovinah nakupovalnega centra Supernova Maribor našli popolno darilo za svoje najdražje? V Cvetličarni Zvonček vam ga lično zavijejo in izvirno aranžirajo s cvetjem. Poskrbite, da bo presenečenje zares popolno!

Uredite tudi dekoracijo prostora za posebne priložnosti, prireditve in otvoritve. V Cvetličarni Zvonček vam pripravijo vse, prav tako vam svetujejo in uredijo ozelenitev poslovnih prostorov ali doma. Načrtujete poroko? V najbolj srečnih trenutkih vajine skupne zgodbe vam v Cvetličarni Zvonček pripravijo krasen poročni program po najnovejših trendih. Rezervirajte termin za posvet s poročnim floristom in uredite celotno poročno dekoracijo na enem mestu. V cvetličarni vam bodo izdelali sanjski poročni šopek, naprsne šopke, namizne aranžmaje, poročno dekoracijo avtomobila, cerkve in doma ter poskrbeli za elegantno slavnostno vzdušje. Pravi mojstri so tudi na področju žalnega programa. Naročite lahko kakovostne žalne vence in aranžmaje, žarne venčke, sveče in druge izdelke za slovo od pokojnega. Naročene vence vam tudi dostavijo do pokopališča v Mariboru in okolici.