Loterija Slovenije | Maribor | Supernova

Sreča nikoli ne počiva! Morda je danes vaš srečni dan, ko vas Loterija Slovenije nagradi z bogatim denarnim dobitkom. Odigrajte Euro Jackpot, Loto ali izberite hitro srečko s takojšnjim dobitkom.

Loterija Slovenije

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Najbolj razburljive igre na srečo so doma pri Loteriji Slovenije

Ste se zbudili s srečno nogo in si želite danes vplačati Loto? Zaupajte svojim srečnim številkam, izpolnite srečko in morda bo glavni dobitek ravno vaš! V poslovalnici Loterije Slovenije lahko kar med obiskom nakupovalnega centra Supernova Maribor sodelujete v najbolj atraktivnih in razburljivih igrah na srečo. Kot največji organizator iger na srečo v Sloveniji organizira Loterija Slovenije izjemno priljubljene igre Loto, Euro Jackpot, Vikinglotto, 3×3, TikiTaka ter številne hip igre. Dan si lahko polepšate tudi s hitro srečko Huda Renta, Mega Huda Renta, Astroskop, Čarobnice, Hitrih 300 €, Legende, Zlata, Novoletka itd. Podrgnite in si priigrajte takojšnji dobitek.

V poslovalnici Loterije Slovenije lahko vedno preverite aktualni nagradni sklad, vplačate srečko ter prevzamete svoj dobitek. Loterija Slovenije vse dobitke izplača takoj in v enkratnem znesku, dobitkov pa ni treba prijaviti v napoved za odmero dohodnine. Dobitki v vrednosti 300 € ali več so po Zakonu o davku na dobitke pri klasičnih igrah na srečo obdavčeni s 15-% davkom, ki ga prejme občina stalnega prebivališča dobitnika. Loterija Slovenije izplačuje obdavčene dobitke izključno na transakcijski račun, najvišje možno izplačilo neobdavčenih vezanih dobitkov v gotovini pa je 420 €.

Loterija Slovenije – varne in zabavne igre na srečo

Loterija Slovenije trajno prireja klasične igre na srečo v skladu z Zakonom o igrah na srečo. Klasične igre na srečo v Sloveniji lahko prireja le delniška družba, ki ima sedež na območju Slovenije in pridobi koncesijo, ki jo podeli Vlada Republike Slovenije in za katero mora prireditelj plačevati koncesijsko dajatev. Višino koncesijske dajatve pa določi Vlada Republike Slovenije.

Loterija Slovenije že vrsto let prireja priljubljene lastne in tuje igre na srečo. Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov, v igri pa je 22 vrst dobitkov. V tej igri sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih. Poleg udeležbe v Lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Lotku in Lotu plus. Srečka pa ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije, saj je na voljo že od leta 1971.