Slowatch | Maribor | Supernova

Ročne ure, nakit in modni dodatki, ki vašemu videzu dodajo enkraten šarm in eleganco.

Slowatch

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki

Čas in slog sta v vaših rokah

Ura je med najbolj priljubljenimi modnimi dodatki. In to z dobrim razlogom. Modni dodatek z neprecenljivo uporabno vrednostjo je namreč že dolgo sinonim za urejen slog. V trgovini Slowatch v nakupovalnem centru Supernova Maribor vam zato nudijo najrazličnejše modele ročnih ur, zlatega in srebrnega nakita ter modnih dodatkov, s katerimi boste zablesteli v elegantnih oblekah ali oblačilih za prosti čas. V prodajalni lahko izbrano uro dopolnite z ujemajočimi se prstani, zapestnicami, verižicami ali uhani, s katerimi boste ustvarili brezčasno kolekcijo nakita, ki ga boste lahko nosili tako ob lahkih poletnih oblekah kot ob toplih zimskih jaknah in plaščih.

V trgovini lahko po odličnih cenah najdete čudovite ženske in moške ročne ure mednarodno priznanih blagovnih znamk, kot so MVMT, Citizen, s.Oliver, Guess, Casio, Cluse, Skagen, Michael Kors, Fossil, Certina, Tissot, Mido, Movado ... Ob tem pa vam nudijo čudovite modne dodatke, s katerimi boste dokazali, da je slog v detajlih. Vabljeni v prodajalno in odkrijte novo aktualno ponudbo ali izbirajte med brezčasnimi modeli, s katerimi bo vsak trenutek lep.

Slowatch – vrhunska kakovost po odlični ceni

Slowatch je slovensko podjetje z 20-letno tradicijo, ki na področju prodaje ur in nakita zaseda vodilno mesto. Zastopa več kot 40 priznanih znamk in pokriva širok nabor urarske ponudbe, vse do prestižnih ur za najzahtevnejše kupce. Poleg ur imajo v Slowatchu tudi veliko izbiro modnega nakita priznanih znamk.

Pri Slowatchu skrbijo za zadovoljstvo svojih strank, zato tudi nenehno bogatijo ponudbo in nadgrajujejo raven svojih storitev. Redno skrbijo tudi za strokovno usposobljenost svetovalcev na prodajnih mestih, kot tudi urarskih mojstrov, ki so vedno na tekočem in zagotavljajo vrhunske osnovne urarske storitve. V trgovini Slowatch boste vedno našli le najboljše iz svetovne ponudbe in odlično svetovanje tako glede modnih trendov kot uporabe in funkcij vaše nove ure.