Venera Shop | Maribor | Supernova

Erotični izdelki, ki burijo domišljijo. Venera Shop zbuja strast s široko ponudbo erotičnih igračk, žgečkljivih daril, zapeljivega perila in erotične kozmetike.

Venera Shop

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Podajte se v vznemirljiv svet erotike v butiku Venera Shop

Zanetite ogenj strasti in se predajte zapeljivim užitkom v dvoje. Butik Venera Shop vabi v vznemirljiv svet erotike, kjer omejitve postavlja zgolj vaša radovednost in želja po odkrivanju novega. Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Maribor nudi široko izbiro erotičnih in zapeljivih daril za vsako priložnost. Presenetite partnerja z izvirno erotično igračko, zapeljivim erotičnim perilom ali priredite pravo erotično fantazijo z najbolj priljubljenimi 'fetish' pripomočki. Da bo igra zapeljevanja in izzivanja potekala gladko in brez odvečnih skrbi, si v erotični drogeriji privoščite še lubrikant z okusom, masažno olje, razne stimulanse, posebne kondome in druge žgečkljive izdelke. Presenetite z drznim nakupom in bodite presenečeni, kam vas bo vajina strast pripeljala s pomočjo kakovostnih zapeljivih pripomočkov trgovine Venera Shop.

V trgovini Venera Shop najdete tudi odlična zapeljiva in drzna darila za razna praznovanja, kot so obletnice, valentinovo, dekliščina ali fantovščina. Od šaljivih izdelkov do prefinjenih kosov oblačil za najbolj zahtevne, bogata ponudba trgovine v Supernovi Maribor vam bo preprosto vzela dih.