Kavarna Verdi | Maribor | Supernova

Prijazna kavarna, kjer lahko uživate ob okusni kavi, najljubšem napitku ali božanski sladici. Odpočijte si med nakupovanje v kavarni Verdi.

Kavarna Verdi

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 21.00
torek 08.00 - 21.00
sreda 08.00 - 21.00
četrtek 08.00 - 21.00
petek 08.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Kategorija
Kavarne in restavracije

Ko si med nakupovanjem zaželite kavo

Okusna in dišeča, najboljša kava vas čaka v kavarni Verdi! Pred, med ali po nakupih v nakupovalnem centru Supernova Maribor se okrepite s prvovrstno kavo, ki vam jo v kavarni Verdi skuhajo in postrežejo po pravilih pravih italijanskih barmanov in z veliko ljubezni. Cappuccino, espresso, bela kava in druge kavne specialitete vas bodo takoj očarale, na voljo pa so tudi drugi topli napitki, osvežilne pijače in številni posladki za tiste dni, ko se želite malce razvajati. Usedite se v prikupno kavarno in iz menija naročite svojo najljubšo osvežitev. Obljubimo, da bo vsak obisk pravi užitek.

V prijetni kavarni Verdi se čas ustavi

Gostje kavarne Verdi lahko posedate v prijetnem in sproščenem ambientu lokala, ki vas takoj premami s svojim pristnim razpoloženjem. Za vse, ki želite v kavi in drugih specialitetah kavarne uživati na svežem zraku je na voljo tudi odprta terasa. Privoščite si svoj najljubši napitek in okusno sladico. Ob prijazni postrežbi in umirjenem okolju se v kavarni Verdi čas popolnoma ustavi. Vzemite si trenutek zase in si odpočijte od napornega dne.