DZS | Maribor | Supernova

Šolske potrebščine, učbeniki, knjige, slovarji, igrače, darila, pisarniški material in še veliko več! Knjigarna in papirnica DZS nikoli ne razočara s široko ponudbo.

DZS

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Vse za šolo, pisarno in bogato knjižno polico v knjigarni in papirnici DZS

Opravite vse šolske nakupe na enem mestu! V knjigarni in papirnici DZS lahko hitro obkljukate vse šolske učbenike in delovne zvezke z vašega seznama, saj je prodajalna v nakupovalnem centru Supernova Maribor bogato založena z vsemi predpisanimi učnimi gradivi za osnovno in srednjo šolo. Obenem pa vas tu pričakajo še najnovejše kolekcije šolskih potrebščin z atraktivnimi motivi in junaki, ki jih najmlajši preprosto obožujejo. Izberite kakovostno šolsko torbo, peresnico, šolske zvezke, mape in vse, kar vaš šolar potrebuje za popoln začetek šolskega leta. V ponudbi boste našli tudi širok izbor pisarniškega materiala in pripomočkov za pisarno in ustvarjanje.

Ljubitelji knjig pobrskajte po obsežni zbirki literature, ki obsega vse, od ljubezenskih romanov do kriminalk. Verjamemo, da boste v bogati izbiri hitro sestavili svoj seznam za poletno branje. Ko se želite naučiti nekaj novega, pa vam DZS ponuja številne slovarje, leksikone in priročnike za učenje tujih jezikov, osebno rast ali nove kulinarične mojstrovine. Dobra knjiga je lahko tudi odlično darilo, če pa iščete nekaj bolj prikupnega, so tu še igrače in didaktične igre, ki zbudijo možgane in pričarajo nepozabne urice zabave. V prodajalni redno pripravljajo številne akcije, zato ne zamudite priložnosti za ugodne nakupe!

 

 

 

 

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.