Deichmann | Maribor | Supernova

Obujte se po zadnji modi in ugodni ceni. Z vsako kolekcijo vas Deichmann razveseli z bogato izbiro obutve za ženske, moške in otroke.

Deichmann

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki

Ugodna modna obutev Deichmann pritegne vsak pogled

Pripravite prostor v svoji garderobi, saj Deichmann prinaša čevlje, trendovske superge in modno obutev, ki se ji preprosto ne boste mogli upreti! Stopite v tempelj lepih čevljev po nizki ceni v nakupovalnem centru Supernova Maribor. V vsaki kolekciji vas bo razveselila široka ponudba udobne in kakovostne obutve za vso družino. Od elegantnih salonarjev do sandalov s peto ali platformo, toplih piščančkov, škornjev in pohodniške treking obutve, Deichmann vas obuje za vsako priložnost in s skrbno izbranimi materiali poskrbi za udobje vaših nog.

Uživajte v kakovostnih čevljih blagovnih znamk 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Borelli, AM Shoe in Venice ter športni obutvi adidas, Nike, Fila, Puma in številnih drugih znamk. Za najmlajše je tu obutev z risanimi junaki Disney, Frozen, Hello Kitty, Star Wars in Cars, v kateri bodo igrivo zakorakali v nove dogodivščine. Za popoln slog izberite še torbico ali nahrbtnik ter privlačne modne dodatke, kot so pas, denarnica ali posebne vezalke.

Seveda Deichmann poskrbi tudi za vse, ki v običajnem razponu številk ne najdete modne obutve zase. Izbrani modeli obutve so na voljo tudi v različici XXS in XXL, kar pomeni, da boste obutev za ženske našli od številke 35 do številke 44, obutev za moške pa je na voljo do številke 47.

Trendovska obutev za vso družino!

Leta 1913 je ustanovitelj Heinrich Deichmann odprl prvo delavnico, njegovo obutev pa so kmalu začeli izdelovati industrijsko. Tako podjetje Deichmann že celo stoletje svojim strankam ponuja kakovostne čevlje, ki jih zaznamujejo trendovski dizajni in kakovostna izdelava. V Deichmannu boste našli modno obutev za vso družino po ugodnih cenah, in to že v 26 trgovinah po vsej Sloveniji.

Deichmannova oblikovalska ekipa nenehno išče najnovejše modele, trende, barve in materiale za prihajajoče kolekcije. Dame, razvajajte svoje noge z vrhunskimi znamkami, kot so 5th Avenue, Catwalk, Graceland, Ariane, moški pa Borelli, AM Shoe, Memphis, Gallus in Venice. V otroških kolekcijah Elefanten, Bären-Schuhe, Bobbi-Shoes, Agaxy, Cupcake Couture, Disney, Cortina boste našli obutev tudi za najmanjše otroke. Starejše deklice bodo izbirale med znamkami Frozen, Mia&Me, Hello Kitty in Minnie Mouse, dečki pa ne bodo mogli mimo obutve Star Wars in Cars. Za vse športne navdušence so tu še adidas, adidas NEO, Nike, Fila, Puma, Victory, Vty, Highland Creek ter številne druge priznane blagovne znamke.