Storitve

Brezplačno parkirišče

650 brezplačnih parkirišč

Nakupovalni center Supernova Maribor se nahaja mestni četrti Studenci v Mariboru. Najdete nas tudi tako, da preprosto v navigacijo vnesete naš naslov Cesta proletarskih brigad 100, 2000 Maribor.

Pred in v garaži pod nakupovalnim centrom lahko brezplačno parkirate na 650 parkirnih mestih.

Dobrodošli v Supernovi!

 

Previjalnica

Družinam prijazen center

Nakupovanje lahko postane zelo zahtevna naloga, če nas spremljajo majhni otroci ali dojenček. Zato smo za vas pripravili odmaknjen previjalni kotiček, kjer boste lahko v miru preoblekli ali nahranili svojega dojenčka. V nakupovalnem centru najdete previjalnico v ločenem delu ženskih sanitarij.

Staršem in otrokom prijazno središče!

Brezplačni WiFi

Vedno povezani

Supernova Maribor vam nudi možnost uporabe brezplačne povezave z internetom. Pokukajte na spletno stran ter preverite aktualne popuste, akcije in novosti.

Brezplačni namigi za ugoden nakup vedno na vaši dlani!

 

 

Bankomat

Denarnici prijazno

Na sprehodu po nakupovalnem centru najdete bankomate kar dveh bank. Hitre bančne storitve, pregled finančnega stanja in dvig gotovine lahko opravite na bankomatu Addiko Bank in bankomatu Nove KBM.

Poštne storitve

GLS Paketomat

Nakupovalno središče ponuja preplet različnih trgovin, storitev in druženja. Med ostalimi opravki lahko v Supernovi Maribor oddate ali sprejmete pošiljke v obliki paketov.

Za prejemanje in pošiljanje paketov vam je na voljo GLS Paketomat. Nahaja se v garaži nakupovalnega centra, v bližini vhoda Sever.

 

 

Avtopralnica

Za čisto in bleščeče vozilo

Med vašim obiskom nakupovalnega centra poskrbimo, da bo vaše vozilo bleščeče čisto. V nakupovalnem centru Supernova Maribor je na voljo ročna avtopralnica, kjer vam nudimo:

- ročno zunanje pranje vozil
- notranje čiščenje vozil
- globinsko (kemično) čiščenje vozil
- poliranje vozil
- čiščenje in impregnacijo usnja
- keramična zaščita vozila 
- poliranje žarometov

Avtopralnica Dirty Harry se nahaja v garaži, na skrajnem jugozahodnem delu parkirišča nakupovalnega centra, kamor vas vodijo tudi usmerjevalne table.

Darilne kartice

V Supernovi Maribor lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Maribor lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Nikoli več ne boste v zadregi, ko boste kupovali darila.