House | Maribor | Supernova

Ulična moda, ki se lepo zlije z vašim življenjem. Odkrijte udobje v najnovejših trendih House oblačil in modnih dodatkov.

House

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Kategorija
Moda

Z oblačili House ustvarjajte kreativen in drzen slog po svojih pravilih

Obožujete odlično glasbo, svobodo in spontane odločitve? Trgovina House je točno to, kar potrebujete, da ustvarite popoln ulični slog, ki odraža vašo identiteto. Sproščena in modna, oblačila in modni dodatki House vedno dodajo nekaj nepričakovanega vašemu slogu. Od vintage pridiha do največjih trendov POP kulture in drznih grunge modnih kosov, House dobro razume mlade in pogled na svet, ki presega okvirje.

Trgovina House v nakupovalnem centru Supernova Maribor vam v vsakem letnem času postreže z veliko modnega navdiha. V modnih kolekcijah za ženske in moške odkrijte slog, ki pritegne pozornost. Kombinirajte izvirne majice s kratkimi rokavi s prikupnimi krili ali modnimi kavbojkami. Slog začinite še z usnjeno ali jeans jakno ter za piko na i dodajte karirasto srajco, drzen nakit ali modno kapo. Stil, ki se zlije z mladostnim življenjem in je na voljo po ugodni ceni. To je cilj in vodilo znamke House. Začutite utrip uličnega sloga tudi v svoji garderobi.

House je več kot moda, je način življenja

House ustvarja kreativen prostor za mlade, ki želijo skozi svoja oblačila pokazati kako se počutijo, kdo pravzaprav so ter z modnim eksperimentiranjem izraziti svoja čustva. Modna znamka za mlade širi svojo vizijo v že več kot 320 trgovinah po Evropi. Kreativna, drzna in brezkompromisna, znamka navdihuje največje trendsetterje, ki iščejo individualen slog.

Odkrijte odlične materiale, modne dizajne in izjemno ponudbo po fantastični ceni v različnih modnih kolekcijah House zanjo in zanj. Zanimive kombinacije najnovejših trendov in sproščenega sloga vedno odražajo dinamičen in aktiven duh sodobnega časa. House prisluhne sodobni kulturi in jo aktivno vpleta v svoje kolekcije. Zato boste na policah trgovin pogosto našli vzporednice z aktualnimi POP trendi, liki iz kultnih serij (kot npr. Friends), popularno glasbo, umetnostjo ter tudi z največjimi hiti družbenih omrežij.

Blagovna znamka House je del verige LPP, ki vključuje še znamke Reserved, Mohito, Cropp in Sinsay.