Mobi Fashion | Maribor | Supernova

Najnovejši trendi dodatkov za telefon. Originalni ovitki za telefon, etuiji, polnilci, slušalke in še veliko več za popoln modni slog vašega mobilnega telefona.

Mobi Fashion

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 09.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Tehnika
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Modni dodatki Tehnika

Najširša izbira kakovostnih in modnih ovitkov za telefon Mobi Fashion

Naj vaš mobilni spremljevalec zablesti po trenutnem navdihu! S kakovostnimi modnimi dodatki Mobi Fashion telefonu zagotovite modni videz za vsako priložnost. Klasični enobarvni ovitek za poslovni videz, smešni ovitek za prosti čas, modni ovitek z bleščicami za posebne priložnosti … Trgovina v nakupovalnem centru Supernova Maribor vašemu telefonu zagotovi pravo preobrazbo! Privoščite si originalni ovitek za telefon iPhone, Samsung Galaxy, Huawei, Sony, Xiaomi, HTC, LG, Nokia in druge priljubljene mobilne naprave. Ko želite zares izstopati, pa pobrskajte še med ovitki in etuiji za telefone drugih kakovostnih znamk, kot so CLKcase, X-level in Remax. Ne spreglejte ponudbe ovitkov in etuijev za iPhone priznane znamke Guess!

Poleg ovitkov in etuijev je tu še dodatna oprema za mobilni telefon, ki poskrbi, da boste v vsakem trenutku s svojim digitalnim lepotcem brez skrbi povezani v svet. Zaščitna folija ali zaščitno steklo bosta zaslon naprave zaščitila pred praskami, kakovostne bluetooth slušalke vam bodo olajšale prostoročno telefoniranje ali poslušanje glasbe, selfi stick pa vam bo pričaral popolne selfije. V trgovini vas čakajo še kabli, polnilci za telefon, priročni avtopolnilci, brezžični polnilci ter nosilci in držala za preprosto upravljanje med vožnjo.

Mobi Fashion – ko vaš mobilni telefon zablesti

Mobi Fashion je specializirana trgovina za prodajo ovitkov in drugih dodatkov za mobilne telefone. Trgovino z imenitnimi modnimi ovitki in etuiji za mobilni telefon lahko najdete še na petih lokacijah po Sloveniji.

Trgovina Mobi Fashion sledi svetovnim trendom in v svojo ponudbo tedensko dodaja nove atraktivne izdelke, s katerimi soustvarja modno podobo mobilnega sveta. V trgovini boste našli ovitke za več kot 150 različnih modelov mobilnih telefonov najrazličnejših proizvajalcev. Poleg ovitkov lastne blagovne znamke imajo v ponudbi tudi izdelke drugih priljubljenih znamk.