CCC | Maribor | Supernova

CCC nudi najbolj modno obutev, elegantne torbe, funkcionalne nahrbtnike in okusne dodatke. Na enem mestu, posebej samo za tebe, najbolj vroči trendi iz sveta mode in najnovejši navdihi naravnost z modnih brvi in mestnih ulic!

CCC

Delovni čas
ponedeljek 09.00 - 21.00
torek 09.00 - 21.00
sreda 09.00 - 21.00
četrtek 09.00 - 21.00
petek 09.00 - 21.00
sobota 08.00 - 21.00
nedelja Zaprto
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki
Naslov
Cesta proletarskih brigad 100
2000 Maribor
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Obutev Modni dodatki
Popusti
Slavi naravo
Sprandi x Disney – SLAVI NARAVO
Velja od: 18. avgust 2022

Povsod je lepo, ampak v šoli je ekipa! Navsezadnje je tvoja družba nerazdružljiva kot Mickey in njegovi prijatelji. Pokaži svoje spoštovanje in "Slavi naravo" z kapsulno kolekcijo Sprandi x Disney in zbiranjem recikliranih materialov! https://ccc.eu/si/sprandi-disney

Poiščite svoje nove najljubše čevlje v trgovini CCC shoes&bags

Čevlji, ki pritegnejo pogled in blestijo ob vsaki priložnosti! To je obljuba trgovine CCC, ki na svoje prodajne police prinaša najnovejše modne trende obutve po ugodni ceni. Ko boste vstopili v trgovino nakupovalnega centra Supernova Maribor, se vam bo pred očmi razprl raj za ljubitelje lepih čevljev. Bogata ponudba ženske, moške in otroške obutve bo razveselila prav vsakogar, saj prinaša kakovost, udobje in privlačen videz za sproščeno pohajkovanje po mestu kot za najbolj eleganten svečan dogodek.

Modne navdušenke se boste zagotovo zaljubile v udobne ženske čevlje, elegantne salonarje s peto, sandale s platformo, balerinke, bulerje, škornje in drugo obutev, ki bo izpopolnila vsak modni slog. Tudi ponudba moške obutve vas bo razveselila, saj vrhunska izbira sega od športnih superg do elegantnih čevljev. Na voljo je veliko kakovostnih materialov in modelov, zato ni razloga, da ne bi popolni čevlji čakali tudi vas. In za najmlajše? Otroci obožujejo udobno otroško obutev v modnih barvah, na kateri kraljujejo njihovi najljubši risani junaki.

Poleg obutve si privoščite še modno torbico, nahrbtnik ter modne dodatke, s katerimi boste blesteli in poudarili svojo prekrasno osebnost. Pustite se razvajati s široko ponudbo trgovine CCC.

CCC znamke

V naših prodajalnah prevladujejo znamke za prave modne navdušence: Gino Rossi, Lasocki, Jenny Fairy, Sprandi, DeeZee, Badura, Quazi, Rage Age, Simple, Togoshi in Americanos. V CCC bodo kupci našli tudi kultne športne znamke, kot so adidas, Reebok, Puma, New Balance, Converse in Skechers. Za najmlajše pa imamo obutev in dodatke z risanimi junaki iz Disneyjevih filmov!